Tens el Factor Q? 11a Escola de pares i mares de les AMPA de les escoles de Vic

Tens el Factor Q? 11a Escola de pares i mares de les AMPA de les escoles de Vic

Com a resultat del treball realitzat per les AMPA de la ciutat de Vic, enguany l’Escola de pares i mares de Vic – Tens el Factor Q? – arriba a la seva 11a edició, reafirmant-se com a projecte formatiu de referència entre les famílies i professionals de l’educació del territori.

Aquest any, totes les AMPA de la ciutat de Vic s’han marcat un repte:  treballar conjuntament per dissenyar una programació més concentrada en el calendari, on s’incideixi en aquella o aquelles temàtiques d’interès, prèvia consulta a través d’unes enquestes repartides a les famílies dels diferents centres educatius.

La nova programació s’iniciarà el dia 19 de març amb una xerrada inaugural a càrrec d’Eva Bach que emmarcarà les emocions, temàtica escollida enguany, i s’allargarà fins el dia 28 de maig. La proposta combina les activitats adreçades a pares i mares amb d’altres que es poden fer conjuntament amb els fills i filles, essent aquestes últimes una oportunitat per aprendre junts i alhora millorar el vincle i la comunicació entre uns i altres.

Amb la finalitat de fer més accessible a les famílies, i adreçat també a aquelles persones que puguin necessitar aquest servei, en algunes ocasions les activitats s’acompanyen amb interpretació en llenguatge de signes, servei que s’ofereix amb la implicació de l’Agrupació de sords de Vic i comarca.

El programa d’activitats també compta amb un especial adolescents que fa èmfasis a aquells aspectes que poden ser d’interès per els i les adolescents i les seves famílies.

Al final d’aquesta pàgina trobareu un calendari amb totes les activitats de la nova programació per tal que, si esteu interessats/des en alguna de les propostes, pugueu guardar-vos la data a la vostra agenda.

AMPA

AMPA Escola Andersen

AMPA Escola Vic Centre

AMPA Escola Bressol Municipal Caputxins

AMPA Escola Bressol Municipal Horta Vermella

AMPA Escola Bressol Municipal Serra Sanferm

AMPA Escola Doctor Joaquim Salarich

AMPA Escola Estel

AMPA Escola Guillem de Mont-rodon

AMPA Escola la Sínia

AMPA Escola Santa Caterina – L’Esquitx

AMPA Escola Sentfores

AMPA Col·legi Escorial

AMPA Col·legi Fedac Vic Pare Coll

AMPA Col·legi Sagrat Cor

AMPA Col·legi Sant Miquel dels Sants

AMPA La Font – Centre educatiu Waldorf

AMPA Institut Jaume Callís

AMPA Institut la Plana

AMPA Institut Vic

 

Col·laboren

Vicjove

Benestar i Família de l’Ajuntament de Vic

Llibreria Muntanya de Llibres

VicDones – SIAD Osona

Agrupació de Sords de Vic i Comarca

Consell Comarcal d’Osona

 

Projecte realitzat en el marc del Projecte d’ Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) de la Fundació “la Caixa” en col·laboració amb l’Associació Tapís.

Us animem a participar-hi i d’aquesta manera ens podreu fer arribar noves propostes de cara a les properes edicions!

 

Programació: http://www.vic.cat/viure-a-vic/educacio/fitxers/escola-de-pares-i-mares/11a-escola-de-pares-i-mares-de-les-ampa-de-les-escoles-de-vic/programa-de-ma-activitats-factorq-2018

FACTOR Q 2018

Proces Comunitari
Share

Deixa un comentari

twenty + 19 =