Participació de les AMPA a la 14a Mostra d’Entitats i Músiques de Vic:

Participació de les AMPA a la 14a Mostra d’Entitats i Músiques de Vic:

Aquest dissabte 6 de maig a la tarda, s’ha promogut una acció a nivell de ciutat per visibilitzar la tasca de les AMPAs, potenciant la seva participació i treballant el tema de la gestió de la diversitat als centres educatius des de les famílies. És per això que es van realitzar dues accions en el marc de la Mostra d’Entitats i Músiques de Vic:

a) Disposar d’un estand per a totes les AMPA, on s’hi va exposar informació diversa en relació a la tasca de les AMPA, el contacte de les AMPA de la ciutat, etc. També hi havia una bústia de suggeriments per tal que les persones poguessin fer aportacions sobre temàtiques que consideressin interessants a tractar com a AMPAs.

b) Gimcana D’AMPA: Si coneixem, convivim! En equips de 3-4 adults i els infants corresponents, es van realitzar diverses proves amb l’objectiu de posar de manifest la gran diversitat de persones que vivim a la ciutat de Vic, conèixer algunes particularitats de les diferents cultures i així sentir-nos més propers i contribuir a la millora de la convivència intercultural.

 

Consulta el programa

Proces Comunitari
Share

Deixa un comentari

five × 5 =