MEMÒRIA FINAL ICI 2014 – 2020

MEMÒRIA FINAL ICI 2014 – 2020

Amb la memòria del Projecte ICI 2014-2020, us convidem a conèixer les principals dades i iniciatives que s’han desenvolupat en aquest període. També volem que sigui un reconeixement i agraïment a la bona feina feta per la ciutadania, les persones professionals i les que assumeixen responsabilitats polítiques, en el seu compromís per a construir una ciutat més inclusiva, amable i cohesionada.

LLEGEIX LA MEMÒRIA AQUÍ

El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) és present a Vic des del 2014, impulsat per l’Obra Social “la Caixa” i promogut a la ciutat per l’Associació Tapís i l’Ajuntament de Vic. Es tracta d’un projecte de ciutat, que ha treballat per la millora de la cohesió social i la convivència ciutadana intercultural.

Després de sis anys, el proper 31 de desembre finalitza aquest cicle per donar pas, el 2021, a un nou escenari en el qual les línies de treball, projectes i espais de treball passaran a ser assumits per l’Ajuntament de Vic. 

Agraïm a totes les persones que han estat implicades i compromeses en les iniciatives, projectes, espais de treball i il·lusions del Projecte ICI. Sense vosaltres no hagués estat possible tota la feina feta.

Moltes gràcies i fins aviat!!

Proces Comunitari
Share

Deixa un comentari

seven − 6 =