Jornades Multiesportives a casa 2020

Jornades Multiesportives a casa 2020

Durant aquests dies de Setmana Santa, del 6 al 9 d’abril de 2020, coincidint amb el període no lectiu, es preveia realitzar, com en els darrers anys, les Jornades Multiesportives al carrer. Hi havia prevista una programació d’activitats esportives adreçada a infants de 6 a 12 anys, amb la col·laboració de més de 10 entitats esportives de la ciutat. De fet, la difusió ja havia arribat a les famílies de la ciutat!

A causa del confinament de la ciutadania pel Coronavirus, les jornades d’enguany s’han adaptat per tal d’oferir als infants i joves de Vic una proposta de reptes multiesportius per fer a casa, amb materials usuals que podem trobar a les nostres llars.

A la web del projecte Viu el carrer! s’han penjat diàriament tres reptes, i s’ha convidat a tothom qui ha volgut, a realitzar-los i compartir-los a les Xarxes Socials.

#jornadesmultiesportivesacasa #vicactivatacasa

 

 

Les Jornades multiesportives al carrer  s’emmarquen dins del projecte Viu el Carrer!, una proposta socioeducativa, que vol contribuir a la millora de la convivència i la cohesió social als espais públics de Vic a través de la seva dinamització. Aquesta proposta esportiva i de lleure, també forma part del Pla de l’Esport 2016/2020 – VicActiva’t, que té per objectiu fomentar l’activitat física que es practica als carrers, pistes i altres espais de la ciutat.

Proces Comunitari
Share

Deixa un comentari

three × one =