INSCRIU-TE A LA 3A JORNADA DE SALUT COMUNITÀRIA DE VIC

INSCRIU-TE A LA 3A JORNADA DE SALUT COMUNITÀRIA DE VIC

Ja tenim el programa de la III Jornada en Salut Comunitària de la ciutat de Vic que tindrà lloc el proper dijous 28 de novembre de 2019 al  matí (9h-14h) a l’Aula Magna de la UVic-UCC i que hem organitzat des d’un grup de treball de la Taula de Salut Comunitària de Vic.

La jornada està pensada per a totes aquelles persones que tinguin interès en la salut comunitària i el seu impacte en la qualitat de vida i benestar individual i col·lectiu. Així doncs, aquest any s’han organitzat ponències, relats d’experiències i espais de debat al voltant del tema de persones grans, prioritzat a la diagnosi de salut comunitària de Vic.

Aquesta III jornada comptarà amb una taula sobre “Envelliment amb ètica” a on s’abordarà  el repte de l’envelliment i les propostes d’intervenció comunitària. A l’espai d’experiències es parlarà, primer, de la “Participació de les persones grans en el disseny de les ciutats” i, després, de la “Participació de les persones grans a la comunitat”.

Esperem que el contingut de la jornada pugui ser del vostre interès, i us animem a inscriure-us-hi! Recordeu que hi ha places limitades.

Descarrega’t el programa sencer

INSCRIU-TE

Proces Comunitari
Share

Deixa un comentari

eighteen − nine =