Esport i bons hàbits a les pistes de Vic

Esport i bons hàbits a les pistes de Vic

Vic, 30 de desembre de 2019. El dissabte 28 i el diumenge 29 de desembre s’ha dut a terme, per quart any consecutiu, el torneig de futbol sala d’hivern a la pista esportiva municipal del Parc de Santa Anna.

Aquesta proposta esportiva, forma part del Pla de l’Esport 2016/2020 – Vic Activa’t, que té per objectiu fomentar l’activitat física que es practica als carrers, pistes i altres espais de la ciutat. Per altra banda, correspon a una de les múltiples accions incloses al projecte Viu el carrer!, promogut pel Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI), impulsat per l’Obra Social ”la Caixa” amb l’Ajuntament de Vic i l’Associació Tapís, i que vol contribuir a la millora de la convivència i la cohesió social mitjançant el treball comunitari als espais públics de la ciutat.

Al torneig de futbol sala s’hi ha inscrit un total de 8 equips, i hi ha participat una cinquantena de joves d’entre 16 i 29 anys. La fase de grups s’ha realitzat entre dissabte a la tarda i diumenge al matí, i les classificacions finals s’han concentrat diumenge a la tarda. Els jugadors de l’equip guanyador del torneig han estat premiats amb una targeta regal de Vic Comerç per a cada jugador/a.

Al llarg del matí de diumenge, s’ha ofert a totes les persones participants un esmorzar saludable i s’ha acompanyat amb consells de bons hàbits de salut per mitjà d’un plafó editat entre el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural i el Centres d’Estudis Sanitaris i Socials de la UVic-UCC. Aquesta iniciativa pretén fomentar una bona alimentació, la realització d’activitat física, la reducció de l’ús de pantalles i unes bones pautes de descans entre el col·lectiu de joves de la ciutat.

La jornada ha estat organitzada conjuntament per l’àrea de Ciutadania, Esports i Vic Jove de l’Ajuntament de Vic, així com pel Projecte ICI.

Proces Comunitari
Share

Deixa un comentari

10 + two =