CREACIÓ DEL GRUP MOTOR D’AMPA 17-18

CREACIÓ DEL GRUP MOTOR D’AMPA 17-18

Després de dues reunions de valoració i disseny del rol de les AMPA durant el curs 2017-2018, s’ha proposat poder mantenir el Grup Motor d’AMPA, existent des del curs passat, format per un membre de cada AMPA, amb l’encàrrec de reformular l’aportació de les mateixes AMPA a l’Escola de Pares i Mares 2018. Es va considerar que fent aquesta tasca, era una bona manera de poder tractar altres temes transversals i d’interès. S’ha apostat, doncs, doncs, per una preparaci i organització del Factor Q més comunitària, implicant el màxim d’actors possibles i fent una oferta de forma col·laborativa entre escoles i agents educatius.

Així doncs, formen part del Grup Motor d’AMPA, i per tant aquells qui seran convocats a les reunions i amb qui es treballarà per assolir els objectius del grup són totes les AMPA de la ciutat, indistintament de si es tracta de centres de titularitat pública o concertada, i de totes les etapes educatives:

AMPA Escola Andersen, AMPA Escola Vic Centre, AMPA Escola Dr. Joaquim Salarich, AMPA Escola Guillem de Montrodon, AMPA La Sínia, AMPA Sentfores, AMPA Sta. Caterina de Siena, AMPA Pare Coll, AMPA Escorial, AMPA Sagrat Cor, AMPA St. Miquel dels Sants, AMPA Institut Jaume Callís, AMPA Institut de Vic, AMPA Institut la Plana, AMPA La Font, AMPA L’Estel, AMPA Escola de música i conservatori, AMPA Escola Bressol Municipal Horta Vermella, AMPA Escola Bressol Municipal Caputxins, AMPA Escola Bressol Municipal Sanferm.

Proces Comunitari
Share

Deixa un comentari

eighteen + 4 =