2n premi a l’11a edició dels Premis J.M Rueda Palenzuela, de la Diputació de Barcelona, pel projecte Viu el carrer!

2n premi a l’11a edició dels Premis J.M Rueda Palenzuela, de la Diputació de Barcelona, pel projecte Viu el carrer!

Estem contentes d’haver rebut un d’aquests guardons, que reconeixen iniciatives que reforcen els vincles socials i l’acció comunitària com a foments de la cohesió social, imprescindible per assolir la igualtat, la salut i la convivència inclusiva.  

Moltes gràcies a totes les persones compromeses i implicades al projecte Viu el Carrer i al procés comunitari de Vic!! https://www.viuelcarrer.cat/ 

La Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar, convoca l’onzena edició del Premi Josep Ma. Rueda i Palenzuela, de caràcter bienal i d’àmbit territorial de Catalunya,  per a premiar i reconèixer projectes d’intervenció social.

Aquest premi vol ser un reconeixement a Josep Ma. Rueda en tant que persona solidària i preocupada per les desigualtats socials, com per la seva tasca com a professional en els àmbits de la docència, la investigació social i el treball comunitari.

El Premi té per objecte impulsar projectes i actuacions que fomentin processos participatius, enforteixin el teixit social i augmentin la capacitat organitzativa de la comunitat. A més a més, vol esdevenir una plataforma per donar visibilitat a aquelles intervencions locals que potencien vincles entre els actors socials i la comunitat i, així, estendre les pràctiques del treball comunitari des dels serveis de benestar.

Podeu veure Acte de lliurament de l’onzena edició del Premi Josep Ma Rueda i Palenzuela en aquest enllaç:

https://www.diba.cat/web/benestar/premis/premis

Proces Comunitari
Share

Deixa un comentari

15 + 17 =